Birthday, Evacuated and the US Armed Forces...



Jaha, detta har varit en väldigt händelserik dag...

Men först ska jag berätta om igår. Det var jobb, rätt mycket att göra eftersom både Allen och Michael var lediga, men det fixade sig ändå eftersom resten av världen firade Påsk. Efter jobb käkade jag kvällsmat med Maz och Kate.

Hur som helst, min händelserika tisdag; Vi hade rätt dåligt väder idag, det regnade och de hade sänt ut en tornadovarning, men det var inte så farligt förrän vid 16-tiden då det började åska. Vid 1630 blixtrade det till, kort efter satte brandlarmet igång. Det började blinka från nödbelysningen och i högtalarna ropade de "This is a fire alarm, please evacuate the building quick, using the stairs". Så vi gick ner för brandtrapporna(lyckligtvis hade det slutat regna). Vi skojade lite om att det aldrig är alvarligt och gick långsamt ner. När vi kom ut såg vi rök uppifrån vår våning eller taket och brandbilarna började komma in. Det kom sammanlagt 8 brandbilar och ett tiotal ambulanser och ett par polisbilar. Uppenbarligen brann det på taket eller på vår våning(översta), antagligen hade det med blixten att göra. Hur som helst så åkte vi hem efter en stunds väntan...

När jag kom hem hade jag fått brev(vilket itne är ovanligt, de är tokiga i att skicka brev i detta landet...). Det märkliga med detta var att det var från The US Armed Forces. Det var en bekräftelse på att jag är registrerad för tjänstgöring. De ville att jag skulle välja vilken militärtjänst jag ska göra; The Army, Marine Corps, The Navy, The Air Force eller Coast Guard. Underbart land detta! De har redan insett vilken tilgång jag är ;-)

Jag och Patrick åkte till Smokey Bones för att käka och för att träffa Maz som fyller år idag. Jag köpte ett kort, ett sånt spelande(eftersom hon hatar det). Vi käkade och snackade lite med Maz.

Nu är jag hemma, ska strax sova. Imorgon är det ju jobb igen. Men snart är det helg, bara Onsdag och Torsdag kvar för på Fredag ska vi ju till Epcot :-)

Idag är det förresten TRE MÅNADER SEDAN jag lämnade Sverige! Shit var tiden har gått fort!

Ett par bilder från kontoret i eftermiddags:





Over and out!

/E

Kommentarer
Postat av: IdaPida

Hej ErikPerik.

Har ju helt missat att du har en blogg.

Jag har läst nästan allt nu. Verkar som att du har det bra!

Vad ska du göra med det där brevet du fick? Det låter ju läskigt!

Jaja, här hemma i Hbg är allt lugna gatan. Det är väldans fint väder, varmt och skönt. Jag saknar dej. Ha det så bra. Kram Ida

2009-04-15 @ 08:31:39
Postat av: Jenny Eek

Hej Erik!!



Vad kul att du har en blogg.. Vad roligt att du verkar ha det bra!!! Hoppas det fortsätter så :)



kram Jenny

2009-04-15 @ 14:14:24
Postat av: jip

Haha, hoppas inte det är obligatorisk inryckning :) Kunde inte välja MILF-hunter? Seriöst nu, tror du skulle bli en grym Navy Guy, gå runt i de vita kläderna och laga middag och städa på båten!



Chears!

2009-04-15 @ 18:57:40
Postat av: E

Skönt att höra ifrån er!

Jodå, det är riktigt bra här!

JIP: Jo, jag satsar på Navy, vill gärna ha den vita kostymen :-)

Ida: Jag kommer inte behöva göra det, eftersom jag inte är medborgare :-)

2009-04-16 @ 05:19:56
URL: http://florida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0