Jag kan inte komma på någon rubrik...

Hej alla! 

Förra veckan bestod av massa jobb och träning... 
På fredagen var vi på Alehouse, jag, Jonas, Maz och Patrick. 
Lördagen spenderade jag och Jonas med att cruisa, shoppa, njuta av solen och en brunch nere i Celebration. 
På kvällen åkte vi upp till Downtown för att gå på bio. Vi kollade på Bruno och fick även en öl under tiden, riktigt fint :-) 
Filmen var helt otrolig, trodde aldrig jag skulle få se och höra allt det på bio! 

Igår, söndag, var jag mest hemma, städade och tvättade eftersom att Emma och Stellan kommer hit imorgon!
På kvällen åkte jag hem till Jonas för lite mat och kolla film, vi såg Flammen og Citronen, en riktigt bra dansk film om den danska motståndsrörelsen under andra världskriget. Jag vet, ingen utom danskarna har hört talas om den tidigare, men tyligen fanns det en sådan. De var två personer iaf... 

Idag var det jobb och städa klart här hemma. Nu är det strax sängen och imorgon efter jobb kommer dem, ska bli riktigt skoj! :-)

Ha det!

/E

uppdatering...

Hej!

Ännu en vecka har bokstavligt talat flugit förbi! 
Det var massvis att göra på jobb, tränade måndag, tisdag och onsdag kväll. 
Torsdag kväll grillade jag och Jonas här, det blev oxfilé med bearnaise sås och ungspotatis, inte fel :-) 
I fredags åkte vi till Downtown för att gå på bio. De har precis öppnat en ny biograf där, riktigt schysst. De hade grymt bekväma skinnfotöljer, stora bord mellan stolarna och ett par barer! Riktigt fint att få några bira när man kollar på film. Vi såg Public Enemies, den var grymt bra! Rekommenderas starkt. Efter det satt vi en stund på en bar precisw utanför i varsin gungstol, kollade på folk och drack bira. När vi suttit där ett tag åkte vi hit, satt och snackade på altanen och drack lite bira. 

På lördagen hade jag, Jonas och Rene(vår chef) lite förfest hos Jonas innan vi gick över till Alehouse. Efter ett tag blev det taxi till Downtown och Wallstreet. Där spenderades några timmar med fest... 

Idag åkte jag ner till Michael för att skruva lite på bilen, Aimiee bjöd även på mat :-) På kvällen åkte jag och Jonas upp till Winter Park för en öl och kvällsmat. 

Nu slappar jag bara här hemma, jag skulle egentligen hämtat Matt på flygplatsen om en timme, men hans flyg är försenat så han kommer inte till Orlando förrän vid 3 tiden, så han får ta en taxi istället.

Om lite drygt en vecka kommer Emma och Stellan hit, ska bli riktigt skoj att få prata lite Svenska igen :-)

Imorgon är det jobb och gym igen!

/E

Ännu en helg :-)

Hej!

I lördags skulle ju jag och Jonas ut och cruisa. Med oss hade vi Sannes(en kollega) danska aupairer som precis kommit till Orlando. Vi hade lovat att visa dem runt i Orlando osv. Vi åkte en runda på International Drive, käkade i Winter Park osv, det var riktigt trevligt.

På kvällen hängde jag och Jonas hos honom, spelade Backgammon och drack öl. När vi blev hungriga gick vi över till Alehouse för lite käk, där fick vi sällskap av Monica, Eric, Patricia och Giselle. Det blev några öl till innan vi gick hem till Jonas och fick ännu några. 

Söndagen spenderades i lugn och ro, vi spelade ännu lite Backgammon hos Jonas, vid hans pool. Sen gick jag hem för att tvätta lite och kolla tv. Äntligen började Entourage igen, har ju väntat i ett halvår! 

Idag var det fullt upp på jobb, som vanligt. Allen är ju på semester och Marysol har slutat, så vi hade besök från Miami, Felix som ska hjälpa oss. Han kommer vara här hela veckan, så det blir trevligt. 

Nu ikväll var jag och Jonas på gymmet, efter det hängde jag med Maz och Patrick. 

imorgon blir det jobb och nog lite gym på kvällen igen, åtminstone en runda på löpbandet...


/E

inget race och ingen öl...

Jaha, så var det helg igen... 

Igår kväll drog vi till Smokey Bones med Jonas, Patrick, Lisa och Kristen. Maz jobbade och Lisa skulle åka till Massachusetts idag så vi fick passa på att få lite käk, ett par öl och vara med på frågesporten de har om torsdagskvällarna. Team The Mighty Scandinavians kom på tredje plats i de två första deltävlingarna och var en poäng ifrån ett pris i finalen. Vi var rätt nöjda ändå med tanke på att vi är utlänningar och inte lärt oss allt det i skolan som de gjort.. :-) 

Idag skulle jag och Michael åka till Central Florida Road Course efter jobb för att kolla på race, han hade fått ledigt från frun och familjen ikväll. När vi väl kom dit visade sig att det inte var något race, varför vet vi inte... Så vi drog hit istället och hängde en stund innan han åkte hem. Så ikväll blir det en hyggligt lugn kväll så man är klar för morgondagen. Jag och Jonas ska ju ut och cruisa som vanligt, men imorgon ska vi ha sällskap :-)

God natt

/E

4th of July Weekend

Jaha då var min första 4th of July Weekend över....

Helgen började förstås i Fredags, vi slutade redan klockan 1 på jobb eftersom att det var helg dagen efter.

Så vi samlades här hos oss, Maz, Patrick, Matt, Jeremy, Ben och Lisa. Vi käkade, drack öl och spelade Poker. Vi höll på ända fram till klockan 5 på morgonen... 

Dagen efter började vi vid lunchtid, vi (Maz, Patrick och Lisa) åkte hem till Ben och Megan där vi mötte ett helg gäng för att fira 4th of July. Det blev grillning med ribs, kyckling vingar, hummer och massvis med plockemat. Vi blev 10-20 pers som badade i deras pool, spelade boll, käkade och festade. Vid 11-tiden åkte vi hemåt eftersom att Maz skulle jobba tidigt morgonen efter, jag hoppade av hos Jonas som precis kommit tillbaka från Danmark, så vi gick till alehouse där vi fick ett gäng öl... 

Söndagen spenderades med Jonas där vi försökte komma tillbaka i våra gamla rutiner. Vi åkte upp till Winter Park för en fin brunch, sen en liten shopping runda, cruisade på international drive, en sväng inom Blue Martini och avslutade hos Jonas på kvällen som skulle laga mat (han beställde pizza...). 

Igår Måndag var det tillbaka till arbetet. Inte helt oväntat var där en hel del att göra. Jag och Jonas börjar komma tillbaka i vanorna så vi tränade även på kvällen.

Idag arbetade vi sent, till ca 1930, så vi åkte inom alehouse på vägen hem för lite mat. Kom nyligen hem... 

Sovdags,

E

Snart storhelg...

Hej! 

Imorgon slutar vi klockan ett för att kunna fira 4th of July på lördag riktigt stort :-) 

Men först ska jag berätta lite om veckan... 

Jag har faktiskt varit lite småkrasslig denna veckan, snuva & halsont så i måndags låg jag på soffan och kollade den senaste filmen med Clint Eastwood, Grand Turino. Den var faktiskt förvånansvärt bra! Jag trodde den skulle vara skit, men var rätt okej! 

Igår, onsdag åkte jag och Fabiane med en åkare till Tony Roma's efter jobb för att käka. Det blev en massa fin mat och ett antal goa drinkar, aldrig fel att bli bjuden!

Idag har det varit en lugn dag igen, vill vara pigg för pokern imorgon och Independence Day på lördag... Vi kommer att fira här med BBQ och vänner, det ska bli skoj! 

Här är några bilder från New York mm...



Patrick på Wakeboarden utanför Shelter Island


Fina hus ute på Shelter Island


Jag och Triumph Stag'en som jag fick köra :-)


En T-Rex på American Museum of Natural History


En gigantisk Mammut!


Patrick blev glad för att se Dinosaurier


Matt, Jag, Megan, Ben, Patrick och Jeremy från i Fredags på Smokey Bones

Nu blir det snart läggdags och uppladdning för helgen :-)

E

RSS 2.0