Memorial Day Weekend in Fort Lauderdale & Miami!

Hej hej!

Ja, nu var det ju längesedan jag skrev sist igen. Men den senaste veckan har varit körig(Som vanligt...) 
Maz syster var här i början på veckan, det var skoj att träffa henne igen. Annars blev det inte mycket mer gjort än det "vanliga", gym, jobb osv...

Men på lördag morgon styrde jag och Jonas söderut, närmare bestämt till Fort Lauderdale. Det var ju Memorial Day Weekend, så vi var lediga idag, så det passade bra. I Fort Lauderdale var det fest med en massa Skandinavier, så vi åkte ner och checkade in på Days Inn som låg väldigt nära till festen. Björn kom och hämtade oss vid 8-9 tiden så åkte vi till festen. Där var nog ca 30 pers, mestadels svenskar, danskar och norrmän. Det var ingen dålig fest, de hade handlat pizza till alla och 2 kegs med öl, så det sparades inte på krutet. Vi pratade med massa trevliga människor, jag träffade tex en tjej från Helsingborg, bara ett part gator bort från min lägenhet, vad är oddsen för det? Sen mötte jag en kille som heter Erik(grymt namn!), de skulle ta sina båtar till Miami dagen efter och bjöd med oss, men när vi vaknade på söndagen regnade, så vi körde ner istället. 

Hur som helst, vi var rätt länge på festen, sen åkte ett gäng av oss till Downtown Fort Lauderdale för att gå ut, men vi stannade inte så länge utan åkte hem till Lars istället(en dansk kille). Han hade en riktigt läcker lägenhet högt uppe i en skyskrapa med en fantastisk utsikt. Där drack vi öl och snackade rätt länge, tror vi kom hem runt 6....

När vi vaknade på söndagen var inte Jonas helt 100... men vi tog oss ner till Miami Beach för att få en brunch på Big Pink. Sedan promenerade vi runt på Lincoln Road och slappade lite ett par timmar, tog några mojitos, likaså på espanola way. Senare checkade vi in på Clay Hotel(Al Capones gamla hotell) och begav oss sen ut på Ocean Drive. Det var Hiphop weekend på ocean drive så följdaktligen var jag och Jonas de enda vita... men vi lyckades hitta Ted's Hideaway där vi satt och ölade långt in på småtimmarna. Vi fick även se Magics slå Cleveland igen. 

Idag checkade vi ut från Hotellet och tog oss upp på Lincoln Road för att få lite brunch med Jonas gamla chef på DSV i Miami och hans fru. De var riktigt trevliga och det är skoj att träffa lite folk från det kontoret med. 

När vi käkat upp styrde vi upp emot Orlando och kom väl hem runt 5-6 tiden. Nu ikväll har jag bara vilat, jag är hyggligt trött efter ett par dagars festande... 

Imorgon är det jobb igen och på Fredag kommer Jocke på besök. Antagligen drar vi ner till Miami igen till helgen, det blir skoj! 

Här nedan är ett par bilder från helgens bravader.

Ha det sålänge!


Vårt hotell i Fort Lauderdale och Jonas lille bil



Fort Lauderdale by night



Ocean Drive, Miami Beach

/E

Bil, Port Canaveral, Florida Music Festival mm...

Hej alla!



Som vanligt har det varit fullt upp i Central Florida.
Förra veckan var det massor med jobb och på torsdagen fick jag äntligen tillbaka min bil!
Den var faktiskt bättre än när jag lämnade in den, de gjorde ett riktigt bra jobb! Jag fick också tillbaka pengarna för servicen + fri service för framtiden.

På fredag kväll åkte jag, Patrick och Tim till Port Canaveral där Maz och Jules(Maz kompis från New York) befann sig. Vi åt och drack gott och åkte hem strax efter midnatt.

Lördagen spenderade jag och Jonas med sedvanlig cruising, brunch på Panera Bread. Sedan åkte vi hit för att dricka lite öl och kolla på Green Street Hooligans, riktigt bra film!
Vid 8-tiden åkte vi med Maz, Jules, och deras andra vän (som nu också kommit från NY) till Ale House för mat och dryck. Jag och Jonas åkte sen till Down Town. Det visade sig att det pågick Florida Music Festival, så vi hade lite flyt! 2 scener på Wallstreet tillsammans med 8 barer & clubbar, så det var riktigt skoj!

På söndagen var det dags att vila, så vi tog oss till poolen ett par timmar. Sen avslutade jag och Jonas helgen med att kolla Magicsmatchen(Magics vann och gick vidare!) här och käka lite.

Efter jobb idag åkte jag och Michael ner till Davenport för att hämta däck till min bil. Jag hittade en riktigt bra deal på nätet så det blev en uppsättning Michelin Pilot Sport, fina doningar! :-)
Imorgon eller på Onsdag ska de nog på bilen. Det behövs! Dagar som idag när det regnar har jag ingen som helst styr på bakvagnen(blanka 245or bak är inte bra...) och fram kan man se corden...

Aja. När jag väl kom hem ikväll blev det en snabb kvällsmat för att sedan bege sig till gymmet, så jag kom hem för bara en liten stund sedan. Nu ska jag läsa lite i boken jag påbörjade igår, "Män som hatar Kvinnor". Så här långt är det svårt att lägga den ifrån sig, så den är nog snart slut.

God natt!

/E

Ponnyn blivit tillknycklad...

Hej alla,

Ja i förra veckan blev det mycket träning. Vi spelade även Squash en kväll efter gymmet - det var riktigt skoj! 

På fredagen åkte jag och lämnade in min bil för ett oljebyte. När jag skulle hämta den igen hade de lyckats knyckla till förardörren. Tydligen hade verkstadskillen haft dörren öppen när han backade ut. Det gick inte ens att öppna dörren utifrån! 

Jag lämnade in den på en bodyshop idag, visst, de betalar för det, men det är värdelöst att vara utan bil...



Fredagkvällen spenderade jag och Jonas på Alehouse, sen kom även Maz och Patrick, det blev en del öl, riktigt skoj!

På lördagen var jag och Jonas nere i Downtown Disney för att slappa och få en glass. Vi gick även in på Virgin Megastore, det första man fick se var cd'n nedan - skrämmande!



På kvällen satt vi här hos oss och slappade med öl, mojitos och kollade film. Vi satt ute hela natten, riktigt varmt och skönt!

Igår, söndag var vi en sväng nere i Kissimmee där jag köpte bilen, jag behövde ha ett papper signerat för skatteverket här över. Man betalar skatt på köpevärdet och jag var tvungen att konfirmera vad jag betalt. Tydligen får man inte göra en bra deal... På kvällen grillade vi hamburgare här hemma. Jag, Jonas och Maz. 

Idag var det jobb igen. Lämnade som sagt in bilen också, på onsdag eller torsdag ska jag få tillbaka den, ska bli riktigt skönt! Förhoppningsvis blir den bättre än innan jag lämnade in den, jag behövde ändå skruva ihop interiören på insidan av dörren då det skramlade... 

/E


Torsdag i Orange County

Hej alla!

Denna veckan har varit hektisk!

I Måndags åkte jag runt för att försöka hitta en verkstad som kunde byta olja på min bil, jag hittade ett bra ställe, men de hade inte tid så jag åkte till gymmet för 5km på bandet istället.

I tisdags flyttade Jonas och jag runt på möbler här hemma så att jag kunde få lite ordning. Så nu har jag äntligen min egen säng :-) Efter det åkte vi till gymmet.

Igår, onsdag hängde jag upp alla mina bilder och tavlor jag tagit med mig, så nu finns ni alla på mina väggar!

Efter det åkte jag till gymmet för 5km på bandet, lite crosstrainer och cykel.

Idag var det massvis att göra på jobb, stannade rätt länge. Nu har jag precis ätit och ska åka med Jonas till gymmet och efter det blir det Squash.

Jag tror förresten att jag glömde berätta att vi var på Ölprovning i förra veckan. Vi var på ett litet lokalt bryggeri som heter Orlando Brewing. De hade $2 pints av alla sina varianter, det var riktigt fint. Tydligen har de det ganska ofta, så vi får åka dit igen...

Jag har också snackat med Jocke i veckan. Han kommer om tre veckor, ska bli riktigt skoj! Vi har redan börjat planera vad vi ska hitta på. Vi kommer antagligen köra ner till Miami och Key West för en långhelg, men vi ska även besöka Disney mm :-)

Nu i helgen vet jag inte riktigt vad som händer, det blir nog faktiskt ganska lugnt, men vi får se.

Dags att göra sig redo för gymmet igen!

/E

Veckosammandrag

Jag har inte hunnit skriva så mycket denna veckan, det har varit ganska körigt.

I Onsdags skulle jag och Jonas spela Squash, men det var väldigt bokat när vi kom dit så vi gick in till Fabiane på jobb och snackade lite, sen åkte jag till gymmet. Där var jag även i torsdags.

I Fredags åkte jag och Jonas till Alehouse för mat och några öl. Maz och Crystal kom också lite senare. Det var en lugn och skön kväll, sen kollade jag och maz på Grease som gick på tv, jag har inte sett den på väldigt länge.

Igår Lördag åkte jag och Jonas till international drive för att slappa lite. Vi käkade köttbullar på IKEA och jag köpte ben till min säng, så snart ska allt vara i ordning här hemma.

Maz målade också det andra rummet i helgen, så det är fint när vi får gäster.

Igårkväll drack Jonas och jag Mojitos och Öl hos honom innan vi åkte till Wallstreet för att festa lite. Det var sent hem så idag har det varit väldigt lugnt. Jag har tvättat bilen och deklarerat. jag klämde även in en lunch med Jonas som inte var allt för pigg idag.

Vi får se vad som händer ikväll, Maz kom precis hem, kanske hon lagar mat, det vore fint!

/E

RSS 2.0