Orlando

Hej!

Så har det gått mer än en vecka sedan senast, igen... Förra veckan bara sprang iväg; på fredagkvällen var vi (jag och jonas) först på gymmet, sen smokey bones innan vi åkte och hämtade Maria, vår nya trainee, på flygplatsen.

Det har varit fullt upp nu i helgen, så har inte riktigt fått tid att skriva. 

Maria bor hos oss ett par veckor nu, så vi passar på att visa henne runt i Orlando och hitta på en massa skoj. I helgen blev det ett par shopping rundor och även en tur i downtown på lördagkvällen. 

Idag har jag och Jonas varit på gymmet, vi tog även med Maria så att hon fick skriva in sig. 

Jag ska försöka uppdatera mer de närmsta dagarna, men det är fullt upp som vanligt...

E

Livet är fantastiskt :-)

Hej,

Jag har ju haft Emma och Stellan här! De var ju i Miami men kom tillbaka på Fredag kväll i förra veckan... På lördagen tog vi det bara lugnt och njöt av Orlando, vi fick även träffa Alberto, Jonas kompis från Miami. Söndagen spenderade vi på Seaworld där vi fick ordna så vi fick mata delfiner mm :-) 


Resten av deras tid här i Orlando arbetade jag om dagarna och om kvällarna var vi ute och käka, gick på bio osv. Vi var och kollade "The Ugly Truth" Den var riktigt bra! På torsdagsmorgonen åkte de vidare till New York. 

Nu i fredags åkte jag och jonas till den tyska restaurangen för att käka. När vi fått vår mat kom även Maz & Patrick med Maz's familj. När vi alla hade ätit åkte jag och Jonas till Alehouse och mötte upp Giselle. Det blev lite slappe och ett par öl där. 

Igår, lördag fick jag och Jonas den vanliga "lördags cruisen"... Vi var på Milennia Mall, International Drive, Premium Outlets mfl. På kvällen käkade vi hos honom innan vi åkte till Downtown för att kolla på hangover. Efter bion var vi en vända på wallstreet innan vi åkte hemåt. 

Idag har det varit en lugn dag, ganska trött. Vi åkte till Pointe de Orlando nu ikväll och gick en runda, där är alltid trevligt. 

Jobb imrn...

/E

Besök och sjukhus...

Hej, det har verkligen varit en händelserik vecka!

I tisdags överraskade jag Emma och Stellan på flygplatsen, de blev riktigt överraskade! Vi hade bestämt att ses här hemma, så det var riktigt skoj! :-) Efter det käkade vi lite kvällsmat på Alehouse. 

På Onsdagskvällen åkte vi till Winter Park med Jonas för att käka lite. Tyvärr var det regn nästan hela kvällen, så de fick inte se hur fint där är där uppe... 

Efter jobb på torsdagen åkte vi upp till Orlando Brewing för att möta upp mina vänner. Patrick, Ben & Megan, Julie mfl var redan där uppe. De hade beer30 som de har en gång i månaden vilket betyder $ 2.00 pints av deras egna fatöl. Där blev ett par goda öl...

När jag kom ut från jobb i Fredags åkte vi med Maz och Patrick till Lisa som hade fest. Där träffade vi en massa vänner också. Vi spelade beer pong mm. 

Vi skulle åkt till Busch Gardens med Maz, Patrick och Liza på lördag morgon. Tyvärr var Patrick inte helt i form efter kvällen före, så han hoppade över. Vi skulle åkt kl 9, men tillslut kom vi till Tampa iaf. Det var en riktigt härlig park med massvis av rollercoasters mm. VI fick ett par öl och även lite mat... Jag hade det bra, fritt inträde där med pga mitt familjepass på Seaworld :-) 

På söndag morgon åkte jag, Emma och Stellan till Epcot. Vi mötte upp med Megan som släppte oss in och gav oss hela Behind the Scenes med alla djur osv. Det var riktigt trevligt och uppskattat! Vi spenderade ett antal timmar där, gick "around the world", åkte ett par rides osv. På eftermiddagen åkte vi över till Hollywood Studios för ännu fler rides. För första gången åkte jag Rock n' rollercoaster som är en inomhus bergochdalbana i samarbete med Aerosmith, så de spelar rockmusik konstant. Riktigt cool! Vi åkte till Celebration efteråt för att få lite kvällsmat. Då fick jag även snackat med Jonas som varit hemma hela helgen eftersom han inte mådde helt 100. Han hade blivit inlagd på sjukhuset för nervproblem i hjärnan... :-( 

Jag var på jobb hela dagen igår, men åkte direkt upp till sjukhuset efteråt för att träffa Jonas. Tydligen var det ingen "stor" grej. Det var enkelt fixat och hade redan påbörjat sin behandling. Han ska behandlas en gång om dagen resten av veckan sen ska han bli bra! Han blev iallafall utsläppt från sjukhuset idag, så jag tog med honom till TGI Friday's så att han skulle få lite mat. Han ska vara hemma från jobb resten av veckan, men han ska också till doktorn ett antal timmar om dagen, så det är helt klart lika bra. 

Det kommer en del bilder från helgen osv, men de flesta är i Emmas kamera och de är nere i Miami nu i veckan, så det får komma senare...

/E

RSS 2.0